Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

BOSS: Izabrano novo rukovodstvo u Priboju

Inženjer prehrambene tehnologije Hajro Bećirović izabran je za predsednika Opstinskog odbora Bošnjačko srpskog saveza (BOSS)u Priboju, saopšteno je iz ove stranke.

Kako navode, novi potpredsednici su Jasmin Hadzović i Salko Trle, dok je za sekretara izabrana Nejra Hulić.

Predsedink BOSS Samir Tandir ocenio je u obraćanju prisutnima da nije vreme za podele, sukobe i polarizaciju u društvu.

“Tragedija koja je zadesila našu zemlju, kada je u dva dana ubijeno 17 dece i odraslih ljudi, nažalost, nije ujedinila zemlju, već je dodatno povećala jaz i dovela do ozbiljnog raskola u društvu. To je nešto sto ne smijemo dozvoliti. Politička destabilizacija i pojačani rizici od uličnih scenarija u trenutku kada je zemlja duboko potresena može još više da oslabi poziciju naše države. Zato treba da budemo jedinstveni i da razlike u mišljenju treba da ukrstimo u parlamentu i drugim institucijama Sistema, a ne na ulici“, rekao je Tandir.

On je rekao da je njegova partija najbolja brana radikalizmu i primitivizmu.

Izborna skupština BOSS u Priboju

“Ekstremisti i radikali na jednoj strani pogonsko su gorivo za ekstremiste i radikale na drugoj strani. Kako izgleda sistem spojenih sudova videli smo devedesetih godina i to nam više nikada ne treba. Zato je jedno od programskih načela naše

stranke da se zalažemo za formiranje što šireg bloka političkih stranaka, nevladinih organizacija, sindikata i istaknutih pojedinaca koji neće dozvoliti da Sandžak i Srbija budu sigurna kuća za ektremiste, ma kako se oni zvali i bilo sa koje strane dolazili”, rekao je Tandir.

Bećirović, novoizabrani predsednik odbora ove stranke u Priboju, rekao je da im je cilj da naprave dobar rezultat u toj opštini.

“Veliki su izazovi pred nama i očekuje nas mnogo posla u budućnosti. Moramo da radimo mnogo više, predanije i marljivije jer samo uz snažan Opštinski odbor BOSS-a,  Priboj može biti bolje mesto za život svih naših građana”, zaključio je on.

E. Zekić

Foto: BOSS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti