Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Free media. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Free media ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti Free media da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi:

Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 200 karaktera iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju, koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120×120 piksela, obavezno vidljivo navođenje izvora (Freemedia.rs) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži „nofollow“!

Televizija/radio:

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje portala Free media kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve dve rečenice.

Štampana izdanja:

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje Free media kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve dve rečenice.

Uz preuzete fotografije na kojima se nalazi znak (watermark), obavezno je navođenje Free media kao izvora.

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Free media zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo portala Free media, ne smatraju se delom sajta i Free media ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

Free media poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta. Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, Free media neće davati na uvid trećem licu.

Korisnicima portala Free media strogo je zabranjeno:

Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše domaće i/ili međunarodne zakone,sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način. Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima.

Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane. Svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika. Free media ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže:

Korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku, Instagramu ili Twitteru. Administratori ovih stranica portal Free media uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Izmene uslova korišćenja

Portal Free media zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Free media neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.