Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Fuad Batilović na čelu PUPS-a u Novom Pazaru

Za predsednika Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i Pravda u Novom Pazaru izabran je Fuad Batilović.

Iz ove stranke je saopšteno da su na izbornog skupštini za nove potpredsednike izabrani Milodar Pajović, Šaban Prušević i Mubera Zećirović.

Pored delegata i brojnih gostiju izbornoj skupštini prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora i narodni poslanik Ilo Mihajlovski i član Izvršnog odbora i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Sreten Selaković.

Batilović je rekao da je cilj ovog odbora da napravi dobar izborni rezultat i bude parlamentarna stranka u Novom Pazaru.

“Biće mi velika čast da vodim Gradski odbor PUPS-a, ali i ogromna odgovornost i obaveza. Veliki su izazovi pred nama i očekuje nas mnogo posla u budućnosti, ali sam siguran da uz pomoć Izvršnog odbora stranke i svih vas ovde možemo odgovoriti svim izazovima. Samo uz našu jaku stranku Novi Pazar može biti bolje mesto za život svih naših građana”, rekao je Batilović.

Mihajlovski je prisutnima pojasnio da se unutarpartijski izbori održavaju u 130 gradskih i opštinskih odbora širom Srbije.

“Cilj je kadrovsko i organizaciono jačanje partije, kako bi se realizovali naši osnovni programski ciljevi, ali i početak ozbiljnih priprema za buduće izbore na svim nivoima. Tu su zajedno penzioneri, poljoprivrednici i proleteri, mladi i stari”, rekao je on.

Ova partija se, između ostalog, zalaže da penzije prate plate, uvođenje socijalnih – garantovanih penzija, od najmanje 100 evra, kao i oživljavanje zadrugarstva u selima.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti