Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Gašić: Ubistvo u Priboju nema versku konotaciju

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je danas u Priboju da ubistvo Ervina Ćelahmetovića (35) nema ni versku ili političku konotaciju, već je nemili događaj koji je rezultirao odlaskom jednog mladog i dobrog čoveka.

On je nakon sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave i poltičkih stranaka novinarima rekao da policija izvršava sve radnje i mere kako bi izvršilac bio izveden pravdi.

“Imali smo sastanak zbog ovog nemilog događaja koji je, nažalost, izvršio policajac. Sve naše organizacione jedinicu su od prvog momenta aktivno uključene. Uhapšeni su svi pomagači lica koje je izvršilo zločin i tu nema pardona ni prema kome ko pomaže ljudima koji izvrše bilo koje krivično delo”, rekao je Gašić.

On je istakao da je ovaj događaj u Priboju, u vrlo teškom trenutku za Srbiju zbog svih nemilih događaja koji su zadesili zemlju u prethodnom periodu, doveo je do uznemirenosti u narodu.

Ranije danas Viši sud u Užicu odredio je pritvor do 30 dana M.S (26), N.G. (22) i M.A (65) iz Priboja, zbog sumnje da su pomogli policajcu I.A da pobegne nakon ubistva.

Njima je pritvor određen zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogli da utiču na svedoke.

Za policajacem I.A. (28) je raspisana potraga.

Novinske agencije / A. Bajrović

Foto: Printstream

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti