Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Ministar Gašić sutra u Priboju

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je danas da će u sredu posetiti Priboj, gde će razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave o ubistvu Ervina Ćelahmetovića (35).

On je na sednici Skupštine Srbije rekao da je policija preduzela sve radnje kako bi policajac I.A. osumnjičen za ovo teško ubistvo bio priveden.

Gašić je to izjavio odgovarajući na pitanja narodnih poslanika Jahje Fehratovića i Muamera Bačevca, koji su tražili da se što pre uhapsi policajac, počinilac ubistva mladića u Priboju i da se što oštrije kazni.

Bačevac je ukazao da je danas u opštini Priboj dan žalosti zbog smrti E. Ć, dok policija traga za policajcem koji se sumnjiči da ga je više puta udarao u kafani, zbog čega je E. Ć. preminuo u bolnici.

Poslanik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) podsetio je i na slučaj kada su policajci u Priboju pevali pesmu koja veliča zločin u Srebrenici.

Samostalni poslanik Fehratović je takođe podsetio kako je ranije kada su policajci pevali “Božić je, pucaj u džamije” rečeno kako će oni biti procesuirani, ali da je reakcija izostala, te je sve vodilo ka najtežim zločinima, kakav je ovaj koji je počinio Igor A.

Za policajacem I.A. (28) je raspisana potraga.

Prijepoljska policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Užicu uhapsila M. S. (26), N. G. (22) i M. A. (65) iz Priboja zbog sumnje da su policajcu osumnjičenom za ubistvo pomogle da pobegne posle izvršenog krivičnog dela.

Novinske agencije

Foto: MUP Srbije

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti