Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Novi Pazar: Koncept ‘Imam ideju’ za moderniji grad

Lokalna samouprava u Novom Pazaru pozvala je danas kreativne građane da pošalju inovativne predloge koji mogu da unaprede i učine bogativijim i zanimljivijim život u ovom gradu.

Kako navode, koncept „Imam ideju“ namenjen je svima koji žele da učestvuju u stvaranju modernijeg, autentičnijeg, društveno bogatijeg Novog Pazara.

Predloge o tome šta u Novom Pazaru treba menjati i na koji način treba poslati na  imamideju@novipazar.org.rs.

Načelnik Gradske uprave Džemil Divanefendić kaže da je ovakav vid komunikacije sa građanima omogućen nakon brojnih neformalnih kontakata i predloga o tome šta menjati, a u skladu sa politikom transparentnosti u unapređenja kvaliteta komunikacije.

„Grad je prošle godine proglašen za najtransparentniji. Idemo korak dalje u želji da sa građanima ostvarimo što bolju komunikaciju, čujemo njihove ideje, želje i inicijative. Bio je ovakav način komunikacije aktuelan i ranijih godina i zašto da ne primenimo nešto što daje rezultate“, rekao je Divanefendić.

Dodao je da im je želja da se ljudi uključe u sve tokove i da svojom idejom, ukazivanjem na određeni fenomen u bilo kojoj sferi od infrastrukture do sporta i rekreacije, daju doprinos zajednici.

Divanefendić je istakao da je ovakav način komunikacije vremenski neograničen, a da ideje mogu da se odnose na unapređenje infrastrukture, obrazovnog i zdravstvenog sistema, kulture, umetnosti, sporta, rekreacije, društvenih aktivnosti i socijalnih prilika.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti