Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Novi Pazar raspisao konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

Gradsko veće Novog Pazara raspisalo je danas Konkurs za sufinansiranje projekata u medijima za ovu godinu, koji će biti u javnom interesu u oblasti javnog informisanja, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 46 miliona dinara.

Novi Pazar će, u odnosu na prošlu, ove godine izdvojiti dva miliona dinara manje za sufinansiranje medijskih sadržaja, a čak devet miliona manje u odnosu na 2021. godinu.

U javnom pozivom objavljenom u dnevnom listu Danas, navodi se da najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu za televiziju, radio, internet portale i štampane medije, iznosi 200.000 dinara, a najveći 45 miliona dinara.

Medijski sadržaji treba da doprinesu istinitom, nepristrasnom i potpunom informisanju svih gradjana Novog Pazara, a u konkursu je detaljno navedeno 15 prioritetnih oblasti kojima bi predloženi projekti trebali da se bave.

Rok za dostavljanje projekata je 25. januar ove godine.

Gradsko veće Novog Pazara pozvalo je zainteresovane medijske stručnjake, novinarska i medijska udruženja da u narednih 10 dana predlože članove konkursne komisije, koja će ocenjivati pristigle projekte.

A.Bajrović

Foto: Pixabay.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti