Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Novi Pazar: Većnicima dodeljeni resori

Članovima Gradskog veća Novog Pazara dodeljeni su danas resori na prvoj redovnoj sednici tog organa, saopštila je lokalna samouprava.

Kako se navodi, Aladin Zećirović biće zadužen za urbanizam, izgradnju i stanovanje, Vahidin Melajac za zdravstvo i socijalnu politiku, a Ensar Škrijelj za upravljanje infrastrukturnim projektima, javnom svojinom, turizam i međunarodnu saranju.

Obrazovanjem, kulturom, omladinom, sportom i saradnjom sa civilnim sektorom baviće se Denisa Curić, a Nikola Jolović mesnom samoupravom, komunalnom delatnošću i energetikom.

Za životnu sredinu, vanredne situacije i razvoj informativnog društva staraće se Nikola Milenković, a za koordinaciju rada javnih preduzeća i organa grada Albin Šabotić.

Latifu Đerleku pripao je razvoj preduzetništva i saradnja sa malim i srednjim preduzećima, a Tihomiru Ratkoviću lokalni ekonomski razvoj i međuopštinska saradnja.

Na ovoj sednici usvojen je i Predlog komisije za finansiranje i sufinsiranje projekata socio-humanitarnih organizacija, kao i Predlog odluke o auto-taksi prevozu.

N. Šehović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti