Novi Pazar
-4°C

Novopazarci rasplakali Gocu Tržan (VIDEO)

Brojni Novopazarci pevali su noćas u glas na gradskom šetalištu muzičke hitove uz pop pevačicu Gocu Tržan i njen bend.

Ona je na koncertu tokom druge večeri festivala Stari grad pored svojih otpevala i mnoge stare i nove popularne pesme kolega, kao i nekadašnje grupe “Tap 011”.

Tržanova je rekla da je u Novom Pazaru poslednji put nastupala pre više od 20 godina, a da je noćas osetila veliku ljubav i energiju publike, koja joj je naterala suze.

“Potpuno me njihova ljubav pomerila, stigle su me suze, jer mi je bilo toliko lepo. Volela bih da svako doživi ljubav koju sam ja noćas doživela na bini”, rekla je ona novinarima.

Tokom sat i po vremena ređali su se hitovi “Srećo nečija”, “Haljina”, “Žena za jednu noć”, “Bumerang”, “Zagli”, “Voleo si skota”, “Stoperka”, “Gluve usne”, ali i “Tek je 12 sati”, “Gde je sad moj Beograd”, “Kao u snu”, “Zbog tebe“ i mnogi drugi.

Na bini joj se pridužio i novopazarski pevač Semir Džanković, sa kojim je otpevala duete “1200 milja“ i “Kad zamirišu jorgovani“.

Tržanova kaže da se trudi da pruža poršku mladim talentovanim ljudima, koji na muziku gledaju kao način izražavanja i komunikacije.

“Za mene muzika nikada nije bila način da postanem popularna, poznata ili zaradim novac, već način da pošaljem nekome poruku. Za mene je muzika nešto duboko emotivno i lično, a kada to tako plasirate onda ona nađe put do njihovih čistih emocija, poput ovih koje sam noćas osetila”, rekla je ona.

Smatra velikim uspehom to što su grad i organizatori uspeli da očuvaju ovaj festival već 19 godina.

“Njihov uspeh je još značajniji zbog činjenice da dovode pop izvođače, koji uvek idu težim putem”, rekla je Tržanova.

U nedelju, treće veče ove muzičke manifestacije, nastupa Alen Islamović, na gradskom šetalištu od 21 sat.

Festival je počeo u petak koncertom Željka Vasića, a organizator je Mass Entertainment Group, a generalni pokrovitelji su Grad Novi Pazar i Ministarstvo turizma i omladine, uz značajnu podršku lokalnih sponzora.

A. Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti