Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Otvaranje Gradskog bazena u subotu

Poslednje pripreme za otvaranje Gradskog bazena u Novom Pazaru privode se kraju, a sezona kupanja počinje u subotu, 22. juna, saznaje portal Free media.

Bazen će biti otvoren u tri standardna termina: od 11 do 14 časova, za žene od 15 do 17 sati, a rekreativni od 17 do 19 časova, po nepromenjenoj ceni ulaznice od 200 dinara.

Direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović kaže na naš portal da građani nemaju razloga za brigu, kada su higijena i bezbednost u pitanju.

“Upravo iz razloga detaljne pripreme, hemijskog čišćenja korita, sistema, hlorne stanice i ostalog, bazen nije još uvek otvoren. Biće otvoren za dva dana i građani apsolutno nemaju razloga da brinu u smislu eventualnih nelagodnosti na Gradskom bazenu“, izjavio je Mehmedović.

On je pojasnio da bazen ni ove godine neće biti izdat pod zakup, već da će Ustanova za sport upravljati njime.

“Nije nam primarni cilj ekonomska dobit i profit, već da zadovoljimo naše sugrađane po pitanju kvaliteta usluga. Planirane povoljnosti za građane slabijeg imovnog stanja i osobe sa smetnjama u razvoju, neće izostati ni ove godine”, rekao je Mehmedović.

On je dodao da će u saradnji sa Udruženjem psihologa i Centrom za socijalni rad uraditi analizu potreba, kako bi se obezbedio dovoljan broj besplatnih i ulaznica sa posebnim povoljnostima za pomenute kategorije stanovništva.

U saradnji sa plivačkim klubovima „Novi Pazar“ i „Delfin“ od 1. jula počinje i škola privanja, koja će biti realizovana u jutarnjim terminima.

S. Ljajić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti