Novi Pazar
-4°C

Palamar novi direktor Kulturnog centra

Diplomirani poslovni menadžer Dženan Palamar imenovan je danas za vršioca dužnosti direktora Kulturnog centra, umesto Huseina Memića, ministra turizma i omladine.

Palamar je od 2004. godine zaposlen u ovoj kulturnoj ustanovi, gde je poslednjih godina radio na poslovima organizatora svih programa.

Dženan Palamar novoizabrani direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru

Glasovima odborničke većine na sednici Skupštine grada za vršioce dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća (JKP) „Gradska toplana“ ponovo je imenovan diplomirani ekonomista Nemanja Mančić, a JKP „Vodovod i kanalizacija“ diplomirani ekonomista Gradimir Nedeljković.

Opozicioni odbornici oštro su kritikovali reizbor Mančića i Nedeljkovića, tražeći njihove biografije i pitajući javno šta se desilo sa krivičnim postupkom o izlivanju mazuta u reku Rašku iz Gradske toplane.

Odbornici su ranije na sednici usvojili odluku o davanju u zakup poslovnih prostorija koje koristi Apotekarska ustanova, a koje su u gradskoj javnoj svojini.

Kao razlog navedeni su problemi koji su nastali u poslovanju te ustanove, a prostorije će biti date u zakup za obavljanje apotekarske delatnosti.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti