Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Poznati pobednici foto konkursa “Sandžak kroz objektiv”

Odlukom stručnog žirija prvo mesto na foto konkursu “Sandžak kroz objektiv”, koji je organizovala Regionalna turustička organizacija (RTO) Sandžaka, osvojio je Matija Candir sa fotografijom “Pešter”.

Drugo mesto osvojio je Emir Tutić sa fotografijom “Zimsko nebo u Novom Pazaru”, a treće Suad Crnišanin čija fotografija nosi naziv “Selo Braćak“.

Na ostalih sedam nagrađenih fotografija predstavljena je Sultan Valide džamija u Sjenici, Uvac, Kula motrilja i Borići u Novom Pazaru, kao i slapovi reke Sopotnice.

Direktor RTO Sandžaka Elvir Bogućanin rekao je ranije da je cilj ovog nagradnog konkursa potraga za najlepšim fotografijama prirodnih lepota i urbanih delova sa prostora šest sandžačkih gradova, koje će biti korišćene za izradu brošura, marketinga i uopšte predstavljanje ovog dela Srbije na različitim sajmovima turizma.

Izložba izabranih fotografija, kao i predstavljanje nagrađenih fotografija od strane stručnog žirija, kao i na društvenim mrežama, biće održana u Drum Panorama šoping centru u Novom Pazaru u subotu, 26.avgusta, od 19 časova.

A. Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti