Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Redžepović: Čekamo odluku centrale stranke o formiranju vlasti u Tutinu

Potpredsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Zaim Redžepović rekao je danas da povereništvo u Tutinu čeka odluku iz centrale ove partije o tome da li će formirati vlast sa Strankom demokratske akcije (SDA) Sandžaka.

Redžepović je za portal Free media rekao da povereništvo nije nadležno da odlučuje o tome i da ono ne donosi samostalno odluke.

“Dakle, to ne zavisi od nas, već kao i svaka ozbiljna stranka čekamo signal iz centrale. Kada stvari budu jasne u predsedništvu stranke ili Glavnom odboru, kada oni budu tražili, eventualno ako budu tražili, imaćemo i novu većinu u Tutinu. Ukoliko oni misle da ne treba da idemo u koaliciju, onda neće ni biti nove većine“, rekao je Redžepović.

On je za naš portal rekao da je netačna informacija koja se poslednjih dana može čuti u javnosti da je povereništvo u Tutinu otkazalo poslušnost sedištu stranke u Novom Pazaru.

Skupština opštine u Tutinu ponovo nema neophodnu većinu za kvorum, pa je poslednje zasedanje odloženo za narednu sedmicu.

Koalicija između SDA Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Grupe građana “Tutin na prvom mestu“ se raspala, a već neko vreme traju pregovori Ugljaninove stranke i SPP.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti