Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Šta Novopazarci očekuju od 2023. godine

Od 2023. godine deli nas samo nekoliko sati, koju neki Novopazarci sa kojima smo razgovarali sa nestpljenjem očekuju, jer veruju da će im biti bolja od ove odlazeće.

Naše sugrađane ekipa portala Free media pitala je kakva im je bila 2022. i šta očekuju od 2023. godine.

<em>Jusuf Sinanović<em>

„U 2022. godini bilo je i dobrog i lošeg, bezobrazluka i dobrog posla, ali malo više bezobrazluka. Voleo bi da 2023. bude dobra za sve nas, kod ovih i onih, kod svih. Da ne bude nikakvih negativnih priča, ratova i drugih loših stvari. Svima želim zdravlje i sreću“, kaže Jusuf Sinanović.

<em>Semina Muratović<em>

„Meni je ova godina bila prilično lepa i ispunjena, uspešna sam bila na fakultetu i na poslu. Od 2023. očekujem malo više zdravlja, zato što smo u porodici imali raznih problema, pa se nadam da će se to srediti“, rekla nam je Semina Muratović.

<em>Deno Crnišanin<em>

„Ova godina je za mene bila turbulentna, jer sam imao lepih i ružnih trenutaka. Oženio sam se, dobio dete i posao, ali mi je otac preselio. Imala je više dobrih trenutaka, ali sve u svemu zadovoljan sam i mislim pozitivno o narednoj godini. Iskreno, ne merim svoj život po tome da li Nova godina ili ne u smislu- sad je 1. januar i sve će biti dobro. Do nas je. Moramo pozitivno da razmišljamo i da budemo pozitivni šta god da nas zadesi. I desiće se sigurno nešto pozitivno, ne može uvek loše da bude, tako da biće dobro“, rekao je Deno Crnišanin.

<em>Azra Mehmedović<em>

„Meni ova godina nije bila slavna i srećna. Ništa mi se specijalno nije dešavalo, tako da jedva čekam 2023. godinu. Od nje očekujem više slobode, naročito zbog pandemije korona virusa i svega šta se dešavalo, nadam se da će se sve vratiti  u normalu. Ne želim ništa specijalno, zdravlja i sreće najviše i da ova godina ne bude kao prethodne dve, tri“, poželela je Azra Mehmedović.

To su bile neke od želja koje su sa nama podelili Novopazarci, a i mi se nadamo da će 2023. godina biti dobra za sve ljude na svetu i da ćemo sve loše stvari iz 2022. godine.

Mir, zdravlje i sreću želi vam redakcija portala Free media.

M.Jovičić

Čelnici lokalne samouprave čestitali Novu godinu

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i njegov zamenik Vladimir Marinković čestitali su danas svim građanima Novu godinu.

“Svim sugrađankama i sugrađanima u svoje i u ime Grada Novog Pazara želim srećnu i uspešnu kalendarsku 2023. Novu godinu”, navodi Biševac u čestitki.

Marinković očekuje da će Nova godina biti uspešnija od prethodne.

“Podelili smo mnogo teških, ali i lepih trenutaka u godini iza nas. Novi Pazar gradi novu, realnu viziju razvoja, sa ciljem da obezbedi kvalitetniji i sadržajniji život svih građana. Svim građanima želim da u 2023.godini još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji, da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti. Svima od srca želim, dobro zdravlje, puno uspeha, ličnu i porodičnu sreću“, poželeo je Marinković.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti