Novi Pazar
-4°C

Stari grad otvoren koncertom Željka Vasića

Popularnom pesmom “Žena kao ti” pop pevač Željko Vasić otvorio je noćas ovogodišnji muzički festival Stari grad u Novom Pazaru.

Vasić je nakon toga na koncertu otpevao hitove “Pratiš me u stopu“, “Nisam od juče“, “Samo moja“, “Voli me i ne voli me“, “Zanjiši kukovima“, “Pogledaj“ i mnoge druge.

Novopazarska publika je bila u prilici da se uveri da Vasić, koji je prve nastupe imao sa samo 14 godina, nije odstupio od svog prepoznatljivog stila i autentičnosti.

Podsećamo, u subotu, drugo veče festivala, koje se ove godine organizuje 19. put, nastupa Goca Tržan, a treće Alen Islamović, na gradskom šetalištu od 21 sat.

Direktor ove muzičke manifestacije Aladin Imamović ranije je za portal Free media rekao da posetioci imati priliku da uživaju u dobroj muzici i žanrovskoj raznolikosti, kojom će kvalitetni izvođači pokušati da dopru do srca pazarske publike.

Imamović je istakao da će, tokom dana, Novopazarci i svi gosti biti u prilici da se počaste šopingom po pristupačnim cenama.

Organizator festivala je Mass Entertainment Group, a generalni pokrovitelji su Grad Novi Pazar i Ministarstvo turizma i omladine, uz značajnu podršku lokalnih sponzora.

A. Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti