Novi Pazar
-4°C

Uz Lidl lako i na vreme do školskog pribora

Lidl Srbija je i ove godine odlučio da rafove svih svojih prodavnica ranije opremi školskim priborom, kako bi roditelji i školarci blagovremeno nabavili sve što je jednom đaku neophodno za uspešan start školske godine.

Uz opuštenu kupovinu na vreme, na ovaj način će sebe spasiti nabavke u poslednji čas, pre prvog zvona.

Po ulasku u prodavnicu, pronaći ćete sve što vam je potrebno na jednom mestu.

Između ostalog, roditeljima je dostupan paket Staedtler flomastera, drvenih bojica, grafitnih i hemijskih olovaka po ceni od 339.99 dinara. Za uspešno savladavanje gradiva, tu su i sveske dostupne za samo 39,99 dinara.

Lidl je takođe u ponudu uvrstio i kvalitetne školske rančeve, nezavisno da li vaše dete kreće u prvi ili mu je neophodan novi ranac za više razrede osnovne ili srednje škole.

Podesivi ranac za visinu 140-180 cm dostupan je po ceni od 2.499 dinara, dok je ergonomski ranac nešto većih dimenzija dostupan po ceni od 2.999 dinara.

U odabranom asortimanu proizvoda, mesto su našle i trodelne pernice, već ispunjene priborom – olovke, flomasteri, bojice, lenjir, makaze, gumica za brisanje i rezač – sve po ceni od 1.999 dinara, dok će vizuelno prijemčive 3D pernice,  dizajnom prilagođene i za dečake i za devojčice, kapaciteta od preko 20 olovaka ili bojica, nesumnjivo obradovati vaše mališane.

Ukoliko uviđate da vaše dete ima sklonosti da ispoljava svoju kreativnost, Lidl vam nudi mogućnost da mu obezbedite i odgovarajuću platformu.

LED ukrasna tabla za crtanje i 6 pratećih markera, dolazi po neverovatnoj ceni od 1.299 dinara.

Iz tog razloga, obiđite najbližu Lidl prodavnicu i još danas spasite sebe muke pronalaska kvalitetnog i pristupačnog školskog pribora za vaše dete kada postane hitno.

Na taj način će se i vaše dete psihički spremiti za početak školske godine, gde ga očekuju novi izazovi. Lidl Srbija svojom ponudom garantuje pristupačan i kvalitetan pribor za svakog školarca, a više o školskom asortimanu možete pronaći i na Lidlovom sajtu: lidl.rs.

Tekst i foto: Lidl Srbija

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti