Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Za šest konkursa u Novom Pazaru skoro 121 milion dinara

Prema Godišnjem planu građani Novog Pazara tokom ove godine biće u prilici da konkurišu na šest različitih javnih konkursa, u ukupnoj vrednosti skoro 121 milion dinara, saznaje portal Free media.

Već za nekoliko dana, 12. februara, biće objavljeni konkursi za sufinansiranje medijskih projekata, u iznosu od 46 miliona dinara, kao poljoprivrednih aktivnosti i proizvoda, za šta će biti izdvojeno dva miliona dinara.

Prema planu, koju je usvojio Privremeni organ Novog Pazara, 21. marta će biti raspisan konkurs za sufinansiranje projekata udruženja građana u oblasti kulture u iznosu od četiri miliona dinara, kao iz oblasti zaštite životne sredine, čija vrednost je tri miliona dinara.

Istog dana biće raspisan poziv za sufinansiranje projekata iz oblasti prevencije upotrebe droga i zavisnosti od kocke, vredan je 1,8 miliona dinara.

Podsećamo da je Grad Novi Pazar ranije raspisao konkurs za sufinansiranje projekata udruženja građana koja se bave socio-humanitarnim delatnostima, za šta je u ovoj godini opredeljeno 64 miliona dinara.

E.Zekić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti