Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Zećirović: Vlast upada u duboku krizu i apatiju

Predsednik Građanskog pokreta Sandžaka (GPS) Edin Zećirović smatra da vlast u Novom Pazaru “sve više upada u duboku političku krizu i apatiju“.

On je na konferenciji za novinare rekao da je “vladajuća struktura dezorijentisana, iako grad grca u problemima“.

“Ovaj grad je godinama i decenijama devastiran. Kulminacija te devastacije je u poslednje četiri godine, gde su se svi partijski drugovi toliko ušemili među sobom da jedino na čemu rade jesu njihovi lokalni, privatni i neki regionalni biznisi”, rekao je Zećirović.

On tvrdi da su se u poslednje vreme vladajućim partijama u Novom Pazaru, u devastaciji društva, pridružile “stranke koje glume opoziciju, te da obe strane dobijaju odluke koje sprovode od predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

Kako je naveo, Novi Pazar je jedino područje u Srbiji u kojem ne važe apsolutno nikakva pravila kao u ostatku države.

“Opozicija u ostatku Srbije je uspela da dođe do evropskih institucija najvećeg ranga, da izrazi svoje nezadovoljstvo i da iznese sve ono što se dešava u tim društvima, da bi probala da sanira sve štete i da to društvo povede u nekom pozitivnom smeru. Jedini prostor gde je crna rupa u ovoj zemlji je Novi Pazar. Mi nemamo dostupnost ni opozicionim beogradskim ili republičkim medijima, niti imamo ostalo”, kazao je Zećirović.

On je kao nonsens ocenio to što se u javnosti poslednjih dana govori o koncertu Dragane Mirković, “mercedesu” režimske televizije i žalosnim vrbama, ističući da je potrebno razgovarati o višemilionskim investicijama, potencijalu nezaposlene omladine i najvećoj stopi nezaposlenosti u regionu.

N.Šehović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti