Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Crta organizuje uličnu akciju u Novom Pazaru

Nevladina organizacija “Crta“ organizuje u sredu, 12. aprila, u Novom Pazaru u okviru inicijative Otvoreni parlament uličnu akciju “Šta da se radi u Skupštini”.

Akcija počinje u 15 časova u centru grada, kod Sebilja, a u cilju informisanja građana o važnosti uloge ovog zakonodavnog tela u Srbiji.

“Želimo da ukažemo građanima Novog Pazara da su svi poslanici njihovi predstavnici i da mogu da kontaktiraju s njima i od njih zahtevaju da rade na rešavanju problema građana”, navode u Crti.

Građani će biti u prilici da saznaju na koje načine mogu da kontaktiraju poslanike i kako da podnesu incijative i predloge Skupštini, da postave pitanje ili pošalju im poruku.

Osim toga, u 19 časova u hotelu “Vrbak” Crta organizuje i druženje sa građanima „Čaj protiv političkih pritisaka“, gde će razgovarati o problemima političkih pritisaka i kako prepoznati nezakonite aktivnosti partija u radnim kolektivima i drugim okruženjima.

Pre Novog Pazara, predstavnici Crte razgovarali su sa građanima Požege, Gornjeg Milanovca, Negotina, Bora, Ćićevca, Paraćina, Knjaževca, Aleksinca, Kule, Iriga, Beograda, Zrenjanina, Mladenovca, Barajeva, Aranđelovca, Kragujevca, Požarevca i Lazarevca.

M. Jovičić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti