Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Ema Muratović dobitnica prestižne nagrade

Glumica Reginalnog pozorišta u Novom Pazaru Ema Muratović dobila je prestižnu nagradu za najbolju perspektivnu mladu umetnicu na 10. festivalu “A.N.F.I.Teatar” u Kraljevu.

Ona je nagradu M.I.C.K. dobila za ulogu u predstavi “Bruklin i mačke u kontejnerima”, po tekstu Vide Davidović, a u režiji Jelene Bogavac.

Ema je za portal Free media rekla da je nagrada iznenadila i veoma obradovala.

“Ova nagrada mi znači radost, povod da se okupimo i proslavimo. Naravno, ona je priznanje da radim dobro i da idem, nadam se, dobrim putem”, rekla je ona.

Ema je glumu diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi Borisa Isakovića, a master studije na istoj akademiji, u klasi Leona Lučeva i Ermina Brava.

Ema Muratović

Igrala je u Pozorištu Promena u Novom Sadu, Reflektor teatru, Dorćolskom narodnom pozorištu u Beogradu, filmu “Moj jutarnji smeh”, Marka Đorđevića, a bila je i deo dramske trupe “Joj, evo ih ovi” i igrala u predstavi “Beton mahala”, u režiji Branislava Trifunovića i Rifata Rifatovića.

Ema je jedna od ovdašnjih umetnica koje je portal Free media uvrstio među onima o čijim uspesima će se tek pričati, te vašoj pažnji preporučujemo tu emisiju ukoliko ste je propustili.

Pozorišni festival “A.N.F.I.Teatar” u Kraljevu trajao je od 1. do 7. jula.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti