Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Lekić: Berin Ljajić novi direktor JP za uređivanje građevinskog zemljišta

Predsednik Skupštine grada Novog Pazara Samir Lekić rekao je danas da će novi direktor Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta biti Berin Ljajić, diplomirani pravnik.

Ljajić će zameniti dosadašnjeg direktora Muja Šaćirovića, koji je podneo ostavku, a biće izabran na narednoj sednici Skupštine.

Lekić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje portala Free media da objasni šta je Ljajića kandidovalo za tu funkciju, rekao je će javnost biti pozitivno iznenađena njegovim imenovanjem i rezultatima koje će postići.

“On je radio u gradskom javnom pravobranilaštvu, a svojim referencama i bogatim radnim iskustvom i jakom diplomom koju poseduje, ali i moralnim kvalitetima, za koje mi smatramo da poseduje, veliki sam optimista“, rekao je Lekić.

On je najavio da će novi direktor Centra za socijalni rad biti Mirza Bektović, a Kancelarije za mlade Tarik Rupić.

“Nova imena na ovim funkcijama će biti prilika da ova javna preduzeća i ovaj grad nastave da rade još bolje, nego što je to do sada bilo”, rekao je Lekić.

On je najavio da će najverovatnije na toj sednici biti imenovano još nekoliko novih direktora, ali da nije u prilici da saopšti njihova imena, jer još uvek traju pregovori.

Sednica Skupštine grada Novog Pazara zakazana je za sredu, 13. mart.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti