Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Mirjana Komatina najlepša devojka sa Daunovim sindromom

Novopazarka Mirjana Komatina osvojila je sinoć tutulu najlepše devojke u starijoj kategoriji na regionalnoj manifestaciji “Izbor za miss/mister - Daunov sindrom” u Novom Pazaru.

Ona nije krila oduševljenje pobedom na takmičenju organizovanom u Kulturnom centru, uz samouverenu konstantaciju da je stvarno bila najlepša.

“Presrećna sam večeras i zahvalila bih se svima.  Nisam imala tremu, zadovoljna sam kako je sve proteklo“, rekla je Mirjana za portal Free media.

Ona je i ranije učestvovala na sličnim takmičenjima, a pre tri godine joj je pripala lenta prve pratilje na izboru za mis osobe sa Daunovim sindromom u Podgorici.

Bavi se šminkanjem, a završila je srednju Školu za dizajn u Novom Pazaru.

Za najlepšu u kategoriji mlađih učesnica proglašena je Naida Avdović iz Ribarića, dok je među dečacima u istom uzrastu za mistera proglašen Nikola Petrović iz Beograda.

Vasilije Šućur

Žiri je jednoglasno odlučio da mister u starijoj kategodriji bude Vasilije Šućur iz Nikšića.

Tokom dvodnevne manifestacije preko 35- toro dece iz regiona učestvovalo je na radionicama, obilazilo znamenitosti Novog Pazara, ali se i družilo i razvijalo nove veštine.

Organozatori “Izbora za miss/ mister – Daunov sindrom“ Grad Novi Pazar, Turistička organizacija i Udruženje „Ljubav za ljubav“ iz Crne Gore.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti