Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

SSP pita gde je novac za prevenciju poplava

Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Novom Pazaru apelovao je danas na nadležne da u najkraćem periodu angažuju stručne osobe koje će se baviti detaljnom izradom plana regulacije i uređenja rečnih korita u ovom gradu.

Oni su u saopštenju za javnost naveli da se građani Novog Pazara pored brojnih problema kao što su neregulisan saobraćaj i zagađen vazduh, suočavaju i sa poplavama koje su odnele dva ljudska života i nanele značajnu materijalnu štetu pojedinim domaćinstvima.

“Građani Novog Pazara su svedoci o tome da se svake godine dešava izlivanje reka Raške, Jošanice, Trnavice i Deževske i da im to donosi velike probleme, među kojima je i nestašica vode. Za ovakvo stanje najodgovornija je Srpska napredna stranka, koja godinama zna da je opasnost velika, koja je uzimala novac iz evropskih fondova za prevenciju poplava i podršku protiv poplava. Gde je novac, gde su dela?”, navodi se u saopštenju SSP-a.

Oni smatraju da je potrebno izdvojiti više novca iz budžeta da se ovaj problem reši i da bi pojedina javna preduzeća preduzela sve neophodne mere.

M. Jovičić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti