Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Za restoranske usluge iz budžeta Novog Pazara 1,9 miliona dinara

Gradska uprava u Novom Pazaru potrošiće u narednih godinu dana oko 1,9 miliona dinara na opšte restoranske usluge i tradicionalna jela, saznaje portal Free media.

U dva odvojena poziva traži se najniža cena za 1.000 kilograma pita, 7.000 komada mantija, po 600 čaša kiselog mleka i jogurta, kao i 350 sokova, za šta će maksimalno biti izdvojeno 800.000 dinara.

Osim toga, u restoranu standardne kuhinje traži se skoro 90 vrsta predjela, glavnih i jela sa roštilja, čorbi, pasti, pica, različitih poslastica, toplih i hladnih napitaka, a za to je planirano maksimalno 1,1 milion dinara .

Uslovi su da se ugostiteljski objekat sa tradicionalnim jelima nalazi maksimalno do dva kilometra od zgrade Gradske uprave za izvorne i poverene poslove Grada Novog Pazara.

Pite i mantije tradicionalna jela ovog dela Srbije

Restoran sa standardnom kuhinjom treba da je maksimalno do pet kilometara udaljen od ove zgrade, ali i da je u mogućnosti da organizuje radne i svečane ručkove i večere visokog kvaliteta, u skladu sa protokolom koji važi za goste visokih državnih institucija, kao i da ima minimum 250 mesta i obezbeđen parking prostor za bar 20 vozila.

U pozivima se navodi da se radi o nabavci usluga, čiji je obim nemoguće precizno utvrditi na godišnjem nivou, tako da ukupna ponuđena vrednost ne predstavlja vrednost ugovora, već služi kao osnov za upoređivanje ponuda po kriterijumu najniža ponuđena cena.

Osim toga, lokalna samouprava ima pravo da količinu ovih proizvoda i ugovorenu vrednost ne realizuje u potpunosti, u slučaju nepostojanja stvarnih potreba.

Ugovori će biti vremenski i finanskijski ograničeni, a krajnji rok za podnošenje ponuda je 3. april, odnosno 4. april, do 12 časova.

Podsećamo, prošle godine se na poziv za tradicionalna jela jedina prijavila firma “Sve pod sač”, a za ove specijalitete je iz gradskog budžeta bilo izdvojeno nešto više od 766 hiljada dinara, dok je za restoran standardne kuhinje, ugovor vredan 842.000 dinara, bio potpisan sa restoranom “Firenca 22”.

A.Bajrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti