Weather Data Source: 30 days weather Novi Pazar

Šetnjom obeležili završetak radne godine (VIDEO)

Završnom priredbom i prvom organizovanom šetnjom kroz grad danas su korisnici usluga Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama (MNRO) „Tahir Taša Delić“ u Novom Pazaru obeležili uspešan završetak radne godine.

Direktorka Centra za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Lejla Delić rekla je novinarima da su aktivne pripreme obeležile prepodnevne sate za veliki događaj, kojem su se korisnici radovali danima.

„Sve što smo planirali smo i ostvarili, uprkos vremenskim neprilikama na kraju šetnje. Cilj nam je bio da se naši korisnici osećaju važnima i značajnima i to smo postigli. Veliki broj ljudi je bio prisutan tokom šetnje, gledali su nas s ponosom, aplaudirali i davali nam podršku’’, izjavila je Delićeva.

Naglasila je da korisnici usluga Udruženja MNRO veoma vole aplauze, da su na njih navikli i da se tada osećaju posebno ponosno.

„Oni su danas osetili kako je to biti ponosan i prošetati gradom u svečanim toaletama, koje će, zahvaljujući donatorima, ostati trajno u njihovom vlasništvu“, istakla je ona.

Među brojnim zvanicama na završnoj priredbi, u hotelu Vrbak, prisustvovali su i predstavnici gradskih vaspitno-obrazovnih ustanova, direktori škola i lokalne samouprave.

S.Ljajić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Najnovije vesti